På jakt etter en

rå dj?

Med bred erfaring fra scene og underholdning, samt en lidenskapelig interesse for musikk kan jeg tilby god stemning, og høy partyfaktor til din fest eller ditt arrangement

HER FØLGER EN OVERSIKT OVER

MINE tjenester

BRYLLUP

BRYLLUP

FIRMAFEST

FIRMAFEST

SKOLEBALL

SKOLEBALL

PRIVATFEST / BURSDAG

PRIVATFEST / BURSDAG

RUSSEFEST

RUSSEFEST

UTESTEDER

UTESTEDER

hva sier kundene?

Her følger et fremhevet utvalg av flere positive tilbakemeldinger

Carl Fredrik spilte i bryllupet vår 19. August 2017. Vi opplevde han som en veldig profesjonell, hyggelig og flink DJ. Han kommuniserte godt med oss om ønsker og tilpasset musikken etter stemning og aldersgruppe. Vi hadde egentlig ikke tenkt til å bruke DJ i bryllupet for å spare kostnader, men det gjør virkelig noe med hele stemningen når man kan ha en person til styre musikken og sette stemningen. Vi angrer ikke på valget vårt i det hele tatt, og det kunne ikke vært bedre! Tusen takk for en super kveld med mye bra musikk!

CICILIE BERGE  Brud

Vi booket Carl Fredrik til årets sommerfest i Kaffebrenneriet, og vi er storfornøyde med jobben han gjorde! Det var god stemning fra start til slutt! Anbefales videre.

FAM CAMILLA VIKSAND MANSON  Kaffebrenneriet

Tusen, tusen takk for en utrolig bra kveld! Heftig intro, helt på topp igjennom hele festen og en perfekt avslutning. Publikummet tok helt av! Veldig effektfullt med lysene og røyken. Det hele gikk over alle forventninger. Kommer til å anbefale deg videre og forhåpentligvis jobbe mer med deg i fremtiden.

Ida Schei  Gressvik US

Carl Fredrik er en trygg DJ som viser enormt engasjement, samtidig som han har god greie på musikk. Vi har brukt og kommer til å bruke Carl Fredrik ved flere anledninger, på ulike aldersgrupper, og anbefaler han til andre som er i behov for god musikk og bra DJ.

STEINAR JACOBSEN  MOUS

Vi brukte Carl Fredrik til vårt 30-års slag, og opplevde han som en dyktig, meget profesjonell og behagelig person å samarbeide med. Dette gjelder både før, under og etter selve spillejobben. Han gjorde en fantastisk jobb under selve arrangementet og bidro til at kvelden ble vellykket. Vi vil anbefale han videre på det sterkeste.

VINESH MINSTRY  EY

SJEKK UT NOEN AV MINE NYESTE

AFTERMOVIES

Ikke nøl med å

Ta kontakt

3 + 13 =

©2018 CFG - ALL RIGHTS RESERVED