HVA SIER KUNDENE?

Her følger et fremhevet utvalg av flere positive tilbakemeldinger

GOD STEMNING FRA START TIL SLUTT

Vi booket Carl Fredrik til årets sommerfest i Kaffebrenneriet, og vi er storfornøyde med jobben han gjorde! Det var god stemning fra start til slutt! Anbefales videre.

FAM CAMILLA VIKSAND MANSON, via Kaffebrenneriet

ANBEFALES PÅ DET STERKESTE

Vi brukte Carl Fredrik til vårt 30-års slag, og opplevde han som en dyktig, meget profesjonell og behagelig person å samarbeide med. Dette gjelder både før, under og etter selve spillejobben. Han gjorde en fantastisk jobb under selve arrangementet og bidro til at kvelden ble vellykket. Vi vil anbefale han videre på det sterkeste.

VINESH MINSTRY

Advokat

GIKK OVER ALLE FORVENTNINGER!

Tusen, tusen takk for en utrolig bra kveld! Heftig intro, helt på topp igjennom hele festen og en perfekt avslutning. Publikummet tok helt av! Veldig effektfullt med lysene og røyken. Det hele gikk over alle forventninger. Kommer til å anbefale deg videre og forhåpentligvis jobbe mer med deg i fremtiden.

IDA SCHEI

Avgangselev 2015, Gressvik US

KUNNE IKKE VÆRT BEDRE

Carl Fredrik spilte i bryllupet vår 19. August 2017. Vi opplevde han som en veldig profesjonell, hyggelig og flink DJ. Han kommuniserte godt med oss om ønsker og tilpasset musikken etter stemning og aldersgruppe. Vi hadde egentlig ikke tenkt til å bruke DJ i bryllupet for å spare kostnader, men det gjør virkelig noe med hele stemningen når man kan ha en person til styre musikken og sette stemningen. Vi angrer ikke på valget vårt i det hele tatt, og det kunne ikke vært bedre! Tusen takk for en super kveld med mye bra musikk!

CICILIE BERGE

Brud

KUNNE IKKE DRØMT OM DEN BEDRE DJ!

Blitzjentene takker for en konge kveld! CFG holdt stemningen oppe gjennom hele festen og da klokken slo 12 smalt det virkelig. Det hele gikk over alle forventinger og vi kunne ikke drømt om en bedre DJ til slippet vårt eller en bedre start på russetiden!

BLITZ 2016

Bergensrussen 2016

LÅTVALGET PASSET PERFEKT!

Tusen takk for at du spilte for oss i bryllupet vårt! Vi hadde det virkelig moro! Du var veldig flink til å få i gang den skikkelige festen vi ønsket oss! Det var ikke tomt på dansegulvet noen gang. Låtvalget var også helt topp, og passet perfekt for alle gjestene våre. Vi sang og danset alle sammen! Skulle vi ha en fest eller årslag senere vil vi kontakte deg igjen!

JUNE AJER NILSEN

Brud

DU ER RÅ!

Kunne ikke vært mer fornøyd med DJ! Du er råå Carl! Tusentakk!!

ELISE MELINDA ROSENLUND

Russ 2016

HELT KONGE!

Opptredenen på ballet var helt konge gjennomført! Bare positive ting å komme med. Alle hadde en helt syk kveld, og det var det ingen tvil om. Det var et helt rått siste ball og kunne ikke blitt bedre!

SANDER AABEL ANDREASSEN

Avgangselev 2015, Vestbygda US

UTROLIG SERVICEMINDED! BOOKER HAN GJERNE IGJEN

Vi tok kontakt med Carl Fredrik G Løken i forbindelse med 20 års jubileum for russ ’97. Han var profesjonell fra første kontakt og svarte raskt tilbake på alle henvendelser fra oss. På selve dagen var han utrolig serviceminded! Han var fleksibel på musikkvalg, tok imot musikk-ønsker i forkant av selve kvelden, og også fortløpende på kvelden. Vi booker han gjerne igjen!

KIRSTEN JOHANSEN

Russ ´97

©2018 CFG - ALL RIGHTS RESERVED