HVA SIER SAMARBEIDSPARTNERNE?

Her følger et fremhevet utvalg av flere positive tilbakemeldinger

TRYGG DJ SOM VISER ENROMT ENGASJEMENT

Carl Fredrik er en trygg DJ som viser enormt engasjement, samtidig som han har god greie på musikk. Vi har brukt og kommer til å bruke Carl Fredrik ved flere anledninger, på ulike aldersgrupper, og anbefaler han til andre som er i behov for god musikk og bra DJ.

STEINAR JACOBESEN (DJ MICRO)

DJ / Booking Agent, Musikk- og underholdningsservice

FANTASTISK JOBB!

Carl Fredrik gjorde en fantastisk jobb, det var gøy å se måten han jobbet på og musikken han spilte var godt tilpasset stemningen!

MARTIN S. HANSEN (MARTIN SHANS)

DJ, produsent & radiovert, KISS Radio Norge

DRITBRA MUSIKK

Jeg var så heldig og få egen DJ til min episode i serien ”Det beste vorspielet”. DJ CFG, Carl Fredrik G Løken, spilte dritbra musikk for oss hele kvelden.

EILEEN ERIKSEN

Blogger, paradise-deltager

ANBEFALES!

Carl Fredrik er en energisk DJ, med et talent for å lese for å publikum. Han er god til å kommunisere og lett og samarbeide med. Anbefales!

OKCAN CALIMI

DJ

MASSE GOD ENERGI!

Carl Fredrik er veldig flink til å tilpasse seg publikum, teknisk dyktig, og har masse god energi bak miksebordet!

ALEX ERIKSSON (HARTZON)

DJ & Musikkprodusent, Universal Music

ANBEFALES PÅ DET STERKESTE!

CFG leverer tilpasningdyktighet og timing. Dette er noe han gjør svær godt. Jeg hadde med CFG som DJ på en spillejobb på Søndre Sandøy i sommer og alle var storfornøyd med jobben han gjorde der. Veldig flink til å blande sjangre synes jeg. Det blir ikke runka-dunka all the way. Han serverte oss alt i fra ”Rednex” til Marcus & Martinus og det ble aldri upassende eller kjedelig. En DJ jeg anbefaler på det sterkeste!

REMI GAARUD (JOKR)

Artist, MTG Music

FÅR DANSEGULVET TIL Å KOKE!

CFG er definitivt en god DJ som får dansegulvet til å koke! Han tilpasser seg publikum og viser samtidig helt fantastisk engasjement fra DJ-boothen.  Trenger man en god all-around DJ, så anbefaler jeg CFG på det sterkeste!

TURGUT MUHAMMET

DJ & Musikkprodusent, Turgut Music

GODLÅT PÅ GODLÅT

CFG er god på å velge riktig musikk i forhold til publikummet sitt. Det kom bare godlåt på godlåt da han spilte. Helt ærlig talt!

STIAN JONEID

Artist, sanger, Stian Joneid Entertainment

...og artister, bookingagenter, bookingselskaper, og utesteder som:

Hartzon, Stian Joneid, Paradise-Magne, Partydjs.no, Musikk- og underholdningsservice, Partytime event AS, Pro DJ Norge, Tiger Tiger Fredrikstad, Nini Beach, Marinegården Nattklubb, El Nero Årnes, La vida Drammen, Z-Nightclub Drammen, Kongens Brygge Halden med fler.

Se kundenes tilbakemeldinger herTa Kontakt

©2018 CFG - ALL RIGHTS RESERVED