MINE REFERANSER

Få oversikt over mine referanser og tilbakemeldinger

Mine referanser

Helly Hansen

TV 3

Dominos Pizza

Lindex

Scandic

Scania

Norges Idrettshøgskole

Kaffebrenneriet

Jordbærpikene

Norwegian Fashion Center

Lambertseter Senter

Starworks

Partydjs.no

Partytime.no

Musikk- og underholdningsservice

Mobildj.no

Pro DJ AS

Charlie Roennez

Hartzon

Freddy Kalas

STISEMA

DJ Kinder

JokR

Morgan Sulele

Turgut

Tiger Tiger

Z Nightclub

Marinegården

Hawk

Frokostkjelleren Studentpub

Bygget, Gaustablikk

La Vida, Drammen

Bar(t) Hemsedal

Sir James Pub

Glenne Gård

La Perla, Årnes

Ål Skiskytterlag

Café Oline

Fredrikstad Kommune

Café Oline

Center Events

West Visuals

Tobias Eek

tilbakemeldinger

tilbake-

meldinger

hva sier kundene?
STIAN JONEID

CFG er god på å velge riktig musikk i forhold til publikummet sitt. Det kom bare godlåt på godlåt da han spilte. Helt ærlig talt!

TURGUT MUHAMMET

CFG er definitivt en god DJ som får dansegulvet til å koke! Han tilpasser seg publikum og viser samtidig helt fantastisk engasjement fra DJ-boothen. Trenger man en god all-around DJ, så anbefaler jeg CFG på det sterkeste!

REMI GRAARUD

CFG leverer tilpasningdyktighet og timing. Dette er noe han gjør svær godt. Jeg hadde med CFG som DJ på en spillejobb på Søndre Sandøy i sommer og alle var storfornøyd med jobben han gjorde der. Veldig flink til å blande sjangre synes jeg. Det blir ikke runka-dunka all the way. Han serverte oss alt i fra ”Rednex” til Marcus & Martinus og det ble aldri upassende eller kjedelig. En DJ jeg anbefaler på det sterkeste!

OKCAN CALIMI

Carl Fredrik er en energisk DJ, med et talent for å lese for å publikum. Han er god til å kommunisere og lett og samarbeide med. Anbefales!

EILEEN ERIKSEN

Jeg var så heldig og få egen DJ til min episode i serien ”Det beste vorspielet”. CFG, Carl Fredrik G. Løken, spilte dritbra musikk for oss hele kvelden.

MARTIN S. HANSEN

Carl Fredrik gjorde en fantastisk jobb, det var gøy å se måten han jobbet på og musikken han spilte var godt tilpasset stemningen!

KIRSTEN JOHANSEN
Russ ´97

Vi tok kontakt med Carl Fredrik G Løken i forbindelse med 20 års jubileum for russ ’97. Han var profesjonell fra første kontakt og svarte raskt tilbake på alle henvendelser fra oss. På selve dagen var han utrolig serviceminded! Han var fleksibel på musikkvalg, tok imot musikk-ønsker i forkant av selve kvelden, og også fortløpende på kvelden. Vi booker han gjerne igjen!

SANDER AABEL ANDREASSEN
Vestbygda US

Opptredenen på ballet var helt konge gjennomført! Bare positive ting å komme med. Alle hadde en helt syk kveld, og det var det ingen tvil om. Det var et helt rått siste ball og kunne ikke blitt bedre!

ELISE MELINDA ROSENLUND
Russ 2016

Kunne ikke vært mer fornøyd med DJ! Du er råå Carl! Tusentakk!!

JUNE AJER NILSEN
Brud

Tusen takk for at du spilte for oss i bryllupet vårt! Vi hadde det virkelig moro! Du var veldig flink til å få i gang den skikkelige festen vi ønsket oss! Det var ikke tomt på dansegulvet noen gang. Låtvalget var også helt topp, og passet perfekt for alle gjestene våre. Vi sang og danset alle sammen! Skulle vi ha en fest eller årslag senere vil vi kontakte deg igjen!

CICILIE BERGE
Brud

Carl Fredrik spilte i bryllupet vårt 19. August 2017. Vi opplevde han som en veldig profesjonell, hyggelig og flink DJ. Han kommuniserte godt med oss om ønsker og tilpasset musikken etter stemning og aldersgruppe. Det kunne ikke vært bedre! Tusen takk for en super kveld med mye bra musikk!

FAM CAMILLA VIKSAND MANSON

Vi booket Carl Fredrik til årets sommerfest i Kaffebrenneriet, og vi er storfornøyde med jobben han gjorde!
Det var god stemning fra start til slutt! Anbefales videre.

STEINAR JACOBSEN

Carl Fredrik er en trygg DJ som viser enormt engasjement, samtidig som han har god greie på musikk. Vi har brukt og kommer til å bruke Carl Fredrik ved flere anledninger, på ulike aldersgrupper, og anbefaler han til andre som er i behov for god musikk og bra DJ.

ALEX ERIKSSON (HARTZON)

Carl Fredrik er veldig flink til å tilpasse seg publikum, teknisk dyktig, og har masse god energi bak miksebordet!

VINESH MINSTRY

Vi brukte Carl Fredrik til vårt 30-års lag, og opplevde han som en dyktig, meget profesjonell og behagelig person å samarbeide med. Dette gjelder både før, under og etter selve spillejobben. Han gjorde en fantastisk jobb under selve arrangementet og bidro til at kvelden ble vellykket. Vi vil anbefale han videre på det sterkeste.

Ida Schei
Gressvik US

Tusen, tusen takk for en utrolig bra kveld! Heftig intro, helt på topp igjennom hele festen og en perfekt avslutning. Publikummet tok helt av! Veldig effektfullt med lysene og røyken. Det hele gikk over alle forventninger. Kommer til å anbefale Carl Fredrik videre og forhåpentligvis jobbe mer med ham i fremtiden.

BLITZ 2016
Russ 2016

Blitzjentene takker for en konge kveld! CFG holdt stemningen oppe gjennom hele festen og da klokken slo 12 smalt det virkelig. Det hele gikk over alle forventinger og vi kunne ikke drømt om en bedre DJ til slippet vårt eller en bedre start på russetiden!