DJ til SKOLEFEST

En fest elevene sent vi glemme!

GIKK OVER ALLE FORVENTNINGER!

Tusen, tusen takk for en utrolig bra kveld! Heftig intro, helt på topp igjennom hele festen og en perfekt avslutning. Publikummet tok helt av! Det hele gikk over alle forventninger! – Ida Schei, Tidligere elev ved Gressvik US

CFG sørger for det perfekte skoleballet. Når kvelden er omme kommer alles føtter til å verke etter mange timer med dansing. Noe av det viktigste på et skoleball er musikken. CFG setter sammen en kombinasjon av musikken som er ønsket av dere på forhånd, blandet med den feteste musikken fra både i dag og tidligere tiår. I tillegg til DJ har dere kanskje planlagt litt andre innslag, noe som går helt fint, CFG sørger for at det hele blir sømløst.

Et skoleball alle husker

Uavhengig av hvilken pakke dere bestiller så blir det mer enn bare musikk. CFG er en DJ som sørger for skikkelig Show, med stor S.

Vi kan levere og rigge opp eget lyd- og lysanlegg og ordne med det tekniske som gjør festen komplett. Samtidig, kan vi også få med diverse effekter på scenen, som kommer til å sette prikken over i-en på en skolefest.

Skolefesten er ungdommenes høydepunkt under skoleåret. Når dere velger CFG som DJ til årets skoleball, får ungdommene en opplevelse de ikke vil glemme.

 

Fy søren Carl Fredrik! Dette har vært noe av det sykeste jeg har vært med på! Jeg er så sykt glad for at jeg tok kontakt, og at det passet at du kom! STOR takk til deg! Dette gikk langt over forventningene!! Jeg er mektig imponert!

Sebastian Berard Solli  Tidligere Elev, Kråkerøy US

Ekstremt bra opplegg! Du fikk alle med, noe som ikke er enkelt. Og du hadde en god variasjon på musikken. Alt i alt vil jeg si at det var en stor suksess, og jeg ble sterkt positivt overrasket! Takk for at du tok deg til til å gjøre ballet til en uforglemmelig opplevelse!

Oscar Mcneil  Tidligere Elev, Kråkerøy US

Jeg synes du var utrolig god. Du gjorde virkelig dette til en uforglemmelig kveld med de gamle sangene var et bra valg sånn at alle kunne være med og synge takk for at du kunne komme!

Henrik Martinsen  Tidligere Elev, Kråkerøy US

Du er den beste vi har hatt gjennom de 3 årene jeg har gått på kvernhuset. Opplegget ditt var bra og du gjorde det til en fantastisk kveld! Håper flere får oppleve det du gjorde for oss. Det var veldig bra, takk for en uforglemmelig kveld:-)

Sander Nylund Kvalheim  Tidligere elev, Kvernhuset US

Var så utrolig gøy på fredag! Bra musikk, bra folk og en helt utrolig opplevelse! Kjente at jeg ikke ville kvelden skulle ta slutt da jeg kom hjem, så utrolig bra!

Rebecca Andersen  Tidligere Elev, Begby US

Du var helt rå! Du er den beste DJ-en Begby skole har hatt hit til. Takk for at du vil være DJ for oss. Utrolig bra jobb du utførte i går kveld! Veldig fornøyd med at du skapte så bra liv!

Fernanda Meisingset  Tidligere Elev, Begby US

Har bare en ting å si, vi kunne ikke hatt en bedre DJ!

Lisa Maria Karlsøen  Tidligere Elev, Hvaler US

Først og fremst vil jeg si at jeg tror alle koste seg veldig mye med musikken! Du har en fantastisk evne til å tolke publikum og personlig mener jeg at du er den beste DJ'en vi har hatt på Kvernhuset, iallfall de tre ballene jeg har hatt! Du er superflink i det du gjør og energien din (som var på topp) smittet visst over på alle. Jeg tror at musikken gjorde ballet så perfekt som det ble. Tusen takk for at du gjorde ballet så bra som det var! Du superflink og jeg ønsker deg alt vel videre!

Therese Bråten  Tidligere elev, Kvernhuset US

Musikken var utrolig bra og det er ekstra morsomt når du er så engasjert selv! Fint med variert musikk som alle kan synge til! Alt i alt veldig bra med DJ, lyd og lys!

Nora Johanne Gjermudsen  Tidligere Elev, Begby US

Jeg synes at du var en helt strålende DJ. Alle storkoste seg og hadde det kjempemorsomt. Har hørt mange kommentarer om hvor ekstremt gøy det var og at vi kunne ha danset i flere timer til! Ærlig talt kunne det ikke ha blitt bedre! Hold det gående!

Isolde Winlund  Tidligere Elev, Kråkerøy US

HVORFOR VELGE CFG?

CFG har herjet med dansegulv på skoleball rundy om i Norge. Han brenner for faget sitt og er en svært profesjonell DJ. Med sin energiske holdning holder han publikum gående hele kvelden. Noe som gjør det vanskelig å holde seg på bena etter flere timer på dansegulvet.