Sebastian Berard Solli

Sebastian Berard Solli

Fy søren Carl Fredrik! Dette har vært noe av det sykeste jeg har vært med på! Jeg er så sykt glad for at jeg tok kontakt, og at det passet at du kom! STOR takk til deg! Dette gikk langt over forventningene!! Jeg er mektig imponert!
Oscar Mcneil, Kråkerøy US

Oscar Mcneil, Kråkerøy US

Ekstremt bra opplegg! Du fikk alle med, noe som ikke er enkelt. Og du hadde en god variasjon på musikken. Alt i alt vil jeg si at det var en stor suksess, og jeg ble sterkt positivt overrasket! Takk for at du tok deg til til å gjøre ballet til en uforglemmelig...

Henrik Martinsen – Kråkerøy

Jeg synes du var utrolig god. Du gjorde virkelig dette til en uforglemmelig kveld med de gamle sangene var et bra valg sånn at alle kunne være med og synge takk for at du kunne komme!
Sander Nylund Kvalheim

Sander Nylund Kvalheim

Du er den beste vi har hatt gjennom de 3 årene jeg har gått på kvernhuset. Opplegget ditt var bra og du gjorde det til en fantastisk kveld! Håper flere får oppleve det du gjorde for oss. Det var veldig bra, takk for en uforglemmelig kveld:-)
Rebecca Andersen

Rebecca Andersen

Var så utrolig gøy på fredag! Bra musikk, bra folk og en helt utrolig opplevelse! Kjente at jeg ikke ville kvelden skulle ta slutt da jeg kom hjem, så utrolig bra!