DJ til Utested

Stemning fra dørene åpner til stengetid!

Tilpasser seg publikum

“Carl Fredrik er en energisk DJ, med et talent for å lese for å publikum. Han er god til å kommunisere og lett og samarbeide med. Anbefales!” – Okcan Calimi, Artist

Er dere ute etter en ny DJ til å sette fyr på deres dansegulv? CFG er en profesjonell og erfaren DJ med mange år bak spakene. I tillegg til å spille på utesteder, gjør han jobber på bryllup, firmafester og andre private events, alle med svært gode tilbakemeldinger. Med andre ord, en allsidig DJ som vil være perfekt som DJ til utested uansett alder og hvilket type klientell.

Han er svært opptatt av å tilpasse musikken til stemningen og gruppen der og da, som sammen med sin gode energi nesten alltid fører til et stappfullt dansegulv.

Litt av et show med CFG

Før DJ ble den største lidenskapen og jobben, brukte CFG mye tid på scener som skuespiller. En svært scenevant DJ i kombinasjon med en uslåelig energi er med på å gjøre det hele til litt av et show som DJ på utested.

Han står også gjerne for lys og andre effekter, om dere ikke har dette tilgjengelig selv. En DJ som er god teknisk og selvgående når det kommer til rigging er en stor fordel. Han tilpasser seg lett deres rutiner og utstyr.

Carl Fredrik er veldig flink til å tilpasse seg publikum, teknisk dyktig, og har masse god energi bak miksebordet! Hartzon, Artist

Hva sier kundene?

Carl Fredrik er veldig flink til å tilpasse seg publikum, teknisk dyktig, og har masse god energi bak miksebordet!

ALEX ERIKSSON (HARTZON) Universal Music
ALEX ERIKSSON (HARTZON)

Carl Fredrik gjorde en fantastisk jobb, det var gøy å se måten han jobbet på og musikken han spilte var godt tilpasset stemningen!

MARTIN S. HANSEN KISS Norge
MARTIN S. HANSEN

Carl Fredrik er en energisk DJ, med et talent for å lese for å publikum. Han er god til å kommunisere og lett og samarbeide med. Anbefales!

OKCAN CALIMI DJ Okcan
OKCAN CALIMI

CFG leverer tilpasningdyktighet og timing. Dette er noe han gjør svær godt. Jeg hadde med CFG som DJ på en spillejobb på Søndre Sandøy i sommer og alle var storfornøyd med jobben han gjorde der. Veldig flink til å blande sjangre synes jeg. Det blir ikke runka-dunka all the way. Han serverte oss alt i fra ”Rednex” til Marcus & Martinus og det ble aldri upassende eller kjedelig. En DJ jeg anbefaler på det sterkeste!

REMI GRAARUD MTG Music
REMI GRAARUD

Carl Fredrik er en trygg DJ som viser enormt engasjement, samtidig som han har god greie på musikk. Vi har brukt og kommer til å bruke Carl Fredrik ved flere anledninger, på ulike aldersgrupper, og anbefaler han til andre som er i behov for god musikk og bra DJ.

STEINAR JACOBSEN MOUS
STEINAR JACOBSEN

Hvorfor velge CFG som DJ til utested?

Hvis du vil ha flest mulig ut på dansegulvet i løpet av kvelden er det CFG du booker som DJ til utested. Utelivsbransjen er hektisk nok som den er, så å ha en pålitelig DJ som er lett å samarbeide med kommer til å gjøre din hverdag lettere. At han er svært fleksibel og tilpasningsdyktig er også alltid en fordel når det kommer til DJ til utested. Du vil være sikret en allsidig DJ som er vandt til å levere på både små og store scener, og er meget tilpasningsdyktig.