DJ til BURSDAG

Festen jubilanten fortjener!
FANTASTISK JOBB!

Vi brukte CFG til vårt 30-års lag, og opplevde han som en dyktig, meget profesjonell og behagelig person å samarbeide med. Dette gjelder både før, under og etter selve spillejobben. Han gjorde en fantastisk jobb under selve arrangementet og bidro til at kvelden ble vellykket. Vi anbefaler han videre som DJ til bursdag på det sterkeste. – Vinesh Minstry, EY

Fyller du rundt år, og tenker det er på tide å lage en ordentlig bursdagsfest? Eller har du fylt år og vil planlegge den beste festen? Vi sørger for at den beste festen går i oppfyllelse. Med riktig DJ til bursdagen vil du ta festen til et helt nytt nivå. Om du har leid et lokale eller velger å ha feiringen hjemme vil du garantert booke CFG som DJ til bursdag eller jubileum. Med flere års erfaring og gode tilbakemeldinger vil vi sørge for at får festen så bra som du ønsker.

Mer enn bare DJ, et helt show
Med en profesjonell DJ bak spakene er du garantert god musikk hele kvelden lang. Vi kan også stille med alt nødvendig utstyr som ønskes til deres aften. Vi kan både stille med ferdige pakker, eller skreddersy egne etter behov. Vi tilbyr mer enn bare god musikk. Vi tilbyr en totalopplevelse.

Hvis dere ønsker, trenger ikke CFG å være den eneste innleide som står for show i løpet av kvelden. Vi har gode kontakter og samarbeider ofte med ulike musikere, performance artister og komikere. Hva med å toppe hele kvelden med et DJ sett med live saksofon? Eller kanskje et komisk innslag mellom hovedrett og dessert? Vi fikser det akkurat slik dere ønsker, er fleksible og åpen for nye ideer og forslag.

Hva sier kundene?

Vi booket CFG til å spille i vårt 60-års slag. Musikken han spilte var veldig bra, og han tok seg tid til å finn den musikken vi hadde spurt etter. Vi opplevde han som veldig flink, og syntes han tar jobben sin svært profesjonelt. Vi er veldig fornøyde med resultatet.

Carola Urbini Falao Bentot Private Chef
Carola Urbini Falao Bentot

Jeg var så heldig og få egen DJ til min episode i serien ”Det beste vorspielet”. CFG, Carl Fredrik G. Løken, spilte dritbra musikk for oss hele kvelden.

EILEEN ERIKSEN Influencer
EILEEN ERIKSEN

Vi tok kontakt med Carl Fredrik G Løken i forbindelse med 20 års jubileum for russ ’97. Han var profesjonell fra første kontakt og svarte raskt tilbake på alle henvendelser fra oss. På selve dagen var han utrolig serviceminded! Han var fleksibel på musikkvalg, tok imot musikk-ønsker i forkant av selve kvelden, og også fortløpende på kvelden. Vi booker han gjerne igjen!

KIRSTEN JOHANSEN Russ ´97
KIRSTEN JOHANSEN

Vi brukte Carl Fredrik til vårt 30-års lag, og opplevde han som en dyktig, meget profesjonell og behagelig person å samarbeide med. Dette gjelder både før, under og etter selve spillejobben. Han gjorde en fantastisk jobb under selve arrangementet og bidro til at kvelden ble vellykket. Vi vil anbefale han videre på det sterkeste.

VINESH MINSTRY EY
VINESH MINSTRY

Hvorfor velge CFG som DJ til bursdag?

En profesjonell og erfaren DJ gjør at du kan fokusere på å nyte kvelden med nære og kjære. På forhånd av et selskap er det alltid masse som må ordnes, så å slippe å tenkte på å skaffe høyttalere, lage spillelister og rigge opp – kommer til å løfte en del vekt fra dine skuldre. CFG er energisk og kommer med sin tilpassede musikk til å sørge for at alle danser til svetten renner og føttene verker, og er ikke det alle verter sin drøm?