Om oss

Hvem er vi?

CFG MUSIC ble opprettet i 2014, og er et firma som operer i regi av artisten CFG (Carl Fredrik G. Løken). Med lang og bred erfaring innen musikk, scene og underholdning, er CFG profesjonell i sitt arbeid, og i alle ledd av produksjonen av våre tjenester.

Hvem er CFG?

CFG, en svært aktiv DJ og musikkprodusent, har herjet med dansegulv siden 2014.

Allerede som 9-åring beveget den unge showmannen seg inn mot scene og underholdning. Med en enorm interesse for skuespill tok han del i et av Fredrikstads største barne- og ungdomsteater. Hvilket i stor grad har gjort han til den entusiastiske og engasjerte showmannen han i dag er.

Parallelt med videregående studier innen lydproduksjon på Akademiet VGS Fredrikstad, ble han oppdaget av Steinar Jacobsen. Som 17-åring ble han tatt inn som læregutten til en av Norges mest erfarne DJ´s, med over 30 år bak spakene. Allerede etter første møte ble han spådd en lovende fremtid. Siden har det gått slag i slag.

Han har spilt for alle type arrangement – fra barn til godt voksne, både i privat og bedriftssammenheng – inkludert en rekke utesteder i forskjellige byer. Noen nevneverdige referanser er blant flere Helly Hansen, TV 3, Scandic og Kaffebrenneriet.

Han har utmerket seg for sine energiske DJ-sett hvor han blander den nyeste musikken med gode mashups, remixer, og de beste slagerne fra 80, 90, og 2000-tallet. I DJ-settene hans kan man forvente en god miks av en rekke sjangre som f.eks:  Lounge, House, R&B,  Dance, Hip Hop, Electro, Listepop og slagere.

Med hans enorme engasjement for faget, og en brennende lidenskap kan man forvente god stemning, og høy partyfaktor!