PERSONVERNERKLÆRING

HVEM vi er

CFG MUSIC er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser. Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg

KONTAKTSKJEMAER

  • Opplysninger om deg: Informasjon du oppgir som navn, telefonnummer og e-postadresse.
  • Kommunikasjon: Informasjon du gir oss når du har kontakt. Slik som eposter sendt mellom oss.
  • Opplysninger om bruk på nettsidene: Informasjon vi får når du bruker vår nettside og app, som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller PC), IP-adresse, og hvilke sider du besøker.

 

INFORMASJONSKAPSLER

Hvis du legger inn en beskjed gjennom kontaktskjemaet, lagres navn, tlf og e-postadresse. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

 

INNEBYGD INNHOLD FRA ANRDE NETTSTEDER

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. bilde, kommentarer fra tilbakemeldinger) Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Hvem vi deler dine opplysninger med HVOR LENGE VI OPPBEVARER OPPLYSNINGER OM DEG

Vi deler personopplysninger med selskaper som leverer tekniske tjenester. Vi har avtaler med disse for å sikre ditt personvern. Vi kan utlevere opplysninger i enkelttilfeller, eksempelvis til offentlige myndigheter, ved mistanke om lovbrudd. Vi deler ikke opplysninger om deg, med mindre du samtykker. Hvis du samtykker, kan vi dele dine personopplysninger med våre samarbeidspartnere som beskrevet i ditt samtykke. Dette kan f.eks. være samarbeidspartnere med like tjenester, slik at de kan sende deg anbefalinger og informasjon som er relevante for deg, eller slik at de kan foreta egne markedsanalyser og tjenesteutvikling.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

 Du kan ha rett til å be oss å:

  • Gi deg ytterligere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.
  • Gi deg en kopi av personopplysninger om deg.
  • Oppdatere dine personopplysninger.
  • Slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag til å oppbevare.
  • Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger
  • Motsette deg automatiske individuelle avgjørelser, inkludert profilering.
  • Du har rett til å få slettet dine personopplysninger etter utført tjeneste fra CFG MUSIC, med mindre du ønsker oppfølging og tjenester til en senere anledning.
  • Trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss.

Vær klar over at det finnes begrensninger i disse rettighetene. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om dette.

Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, vil vi gjerne at du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Dine personopplysninger er anonyme for andre leverandører, med mindre i enkelttilfeller, eksempelvis til offentlige myndigheter, ved mistanke om lovbrudd.

DIN KONTAKINFORMASJON

Har du spørsmål eller ønsker å komme i kontakt med oss, kan du benytte følgende kontaktinformasjon:

  • Kontaktperson: Carl Fredrik G. Løken, Daglig Leder
  • Telefonnummer45483255
  • E-postadresse: post@cfgmusic.no