Lyst på en fet russelåt?

Ta kontakt, og få tilsendt en custom made demo helt gratis!

Bestill Demose mer
OM CFG

CFG er en aktiv og energisk DJ og musikkprodusent. Etter mange år og bred erfaring fra scene og underholdning, driver han i dag sitt eget selskap som tilbyr DJ og musikkproduksjon til enhver anledning.

Som DJ har han utmerket seg med seg for sine energiske DJ-sett hvor han blander den nyeste musikken med gode mashups, remixer, og de beste slagerne fra 80, 90, og 2000-tallet. Denne energien gjenspeiler seg også i musikken hans. Med en lidenskapelig interesse for faget, og flere hundre tusen avspillinger bak seg, er han klar for nye, spennende prosjekt!

 – Les mer

Hvordan funker det?
Her vises en oversikt over produksjonsprosessen.
Fyll ut skjemaet nederst på siden og send inn. Husk å få frem hva som er viktig for din van eller buss! Hva vil dere formidle med låten, og hva slags ”feeling” vil dere at låten skal gi? Hva ser dere for dere?
Etter kort tid vil dere motta en unik gratis demo basert på hva dere ønsker. Merk: Demoen fungerer på samme måte som en ”teaser”, og vil gi dere innblikk i hvordan sluttproduktet kan høres ut.
Dersom den tilsendte demoen faller i smak, er neste steg en enkel kontraktinngåelse. Dette til beste for begge parter. Den kan foretas ved personlig møte (anbefalt), eller via internett. Når kontrakten er underskrevet skal 50% av den avtalte prisen for instrumental betales som et ikke-refunderbart depositum. Pris, tid, og sted avtales mellom partene.
Når kontrakten er underskrevet og depositumet er mottatt, skal låten videreutvikles. I dette stadige kan dere være med å ”forme” låten i henhold til egne ønsker. Dere vil blant annet være med på å bestemme hvilken vokalist som skal brukes (dersom låten skal inneholde vokal), og hva sangteksten skal inneholde. Når vokalist er avtalt, og tekst er skrevet, innspilles vokal i profesjonelt studio.
Når vokal er innspilt og mikset, skal låten ferdigstilles. Dere vil deretter få tilsendt sluttproduktet for endelig godkjenning. Eventuelle justeringer som ønskes, vil gjøres underveis. Resterende beløp på 50% innbetales til produsent før overlevering av endelig produkt. Når resterende beløp er mottatt utgis låten på en rekke nettbutikker, og streaming-tjenester. Utgivelsesdato blir partene enige om.
Noe du lurer på? Her er flere
Ofte Stilte Spørsmål
Hvor mye koster en russelåt?
Pris avgjøres mellom produsent og kunde.
Er vokal inkludert i prisen for russelåten?
Produsenten har kontakt med flere vokalister, både kjente og ukjente. Alle vokalistene har ulike priser som kommer tillegg til prisen for russelåten (instrumental). Vokal mikses i profesjonelt studio.
Hvor lang tid tar det å produsere en russelåt?
Det kan ta alt ifra noen dager, til et par måneder å produsere en russelåt. Dette avhenger blant annet av kundens tilbakemeldinger, pågang av forespørsler, og vokalistens tilgjenglighet. Produsent forplikter seg til å bli ferdig med låten 8 uker etter begge parter underskriver kontrakt for kjøp av russelåt. Om kunden “må” ha låten ferdig til en viss dato kan produsent og kunde komme til enighet over dette.
Hvem skriver teksten som skal synges i låta?
Sangteksten skrives enten av produsent, eller vokalist. Kunde vil kunne bestemme hva sangteksten skal gå ut på.
Kommer låta på spotify når den er ferdig?
Alle ferdige produkter utgis på en rekke nettbutikker og streaming-tjenester. Dette inkluderer Youtube, Spotify, Soundcloud, Itunes, Wimp, Deezer, Amazon play, og mange flere.
Hva med video til vår russelåt?
Produsent har samarbeid med meget dyktige video-produsenter som kan skreddersy video til kundens russelåt for en rimelig pris. – Se mer her
Ikke nøl med å
Ta kontakt

13 + 2 =

@2018 CFG - ALL RIGHTS RESERVED