Våre tilbakemeldinger

HVA SIER KUNDER OG SAMARBEIDSPARTNERE?
Kristin Henriksen
Kristin Henriksen
Markedskoordinator, Sandvika Storsenter

Tusen takk for jobben som DJ på senterfesten vår lørdag 27. oktober. Det er sjeldent det har vært så god "kok" på gulvet fra du satt i gang, til vi avsluttet din seanse. Jeg har aldri sett en DJ med så mye energi, absolutt gjennom hele seansen. Det var moro og engasjerende å se på! Tusen takk for stemningen du skapte, den var magisk! Vi ses garantert igjen til et senere arrangement!

Carola Urbini Falao Bentot
Carola Urbini Falao Bentot
Private Chef

Vi booket CFG til å spille i vårt 60-års slag. Musikken han spilte var veldig bra, og han tok seg tid til å finn den musikken vi hadde spurt etter. Vi opplevde han som veldig flink, og syntes han tar jobben sin svært profesjonelt. Vi er veldig fornøyde med resultatet.

Scandic Elgstua
Morten Østbakk
Front Office Manager, Scandic Elgstua

CFG leverer profesjonelt – alt fra planlegging til gjennomføring. Han viser stor fleksibilitet og tilstedeværelse! Våre gjester gir tilbakemeldinger om at musikkvalget tilpasses publikum og at gjestene selv kan komme med ønsker på musikk. Han gir av seg selv på scenen og skaper god atmosfære. For oss som kunde, så tilpasser han seg etter det vi ønsker opp mot våre kundegrupper der og da. Samtidig skaper han god dialog mellom seg og publikum. Vi er svært fornøyd, og kommer til å bruke han i flere av våre fremtidige arrangementer.

Håvard og Andrea
Håvard og Andrea
Brudepar (30.06.18)

Carl Fredrik var DJ i vårt bryllup 30.06.18. Det er to ting som er viktig når man hyrer inn en person til å opptre på en slik dag. 1. Punktlighet og nøyaktighet. 2. At artisten leverer varene på selve kvelden

CFG leverer til til de grader på begge punkter. Han var til avtalt tid i lokalet på forhånd for å rigge annlegg, og på plass når han skulle spille. Når han først spilte så klarte han å få med seg hele festen, stort sett gjennom hele kvelden, noe som var imponerende! Tilbakemeldingen fra gjestene er utelukkende positive! Carl Fredrik har vår varmeste anbefaling!

Sebastian Berard Solli
Sebastian Berard Solli
Tidligere Elev, Kråkerøy US

Fy søren Carl Fredrik! Dette har vært noe av det sykeste jeg har vært med på! Jeg er så sykt glad for at jeg tok kontakt, og at det passet at du kom! STOR takk til deg! Dette gikk langt over forventningene!! Jeg er mektig imponert!

Oscar Mcneil, Kråkerøy US
Oscar Mcneil
Tidligere Elev, Kråkerøy US

Ekstremt bra opplegg! Du fikk alle med, noe som ikke er enkelt. Og du hadde en god variasjon på musikken. Alt i alt vil jeg si at det var en stor suksess, og jeg ble sterkt positivt overrasket! Takk for at du tok deg til til å gjøre ballet til en uforglemmelig opplevelse!

Henrik Martinsen – Kråkerøy
Henrik Martinsen
Tidligere Elev, Kråkerøy US

Jeg synes du var utrolig god. Du gjorde virkelig dette til en uforglemmelig kveld med de gamle sangene var et bra valg sånn at alle kunne være med og synge takk for at du kunne komme!

Sander Nylund Kvalheim
Sander Nylund Kvalheim
Tidligere elev, Kvernhuset US

Du er den beste vi har hatt gjennom de 3 årene jeg har gått på kvernhuset. Opplegget ditt var bra og du gjorde det til en fantastisk kveld! Håper flere får oppleve det du gjorde for oss. Det var veldig bra, takk for en uforglemmelig kveld:-)

Rebecca Andersen
Rebecca Andersen
Tidligere Elev, Begby US

Var så utrolig gøy på fredag! Bra musikk, bra folk og en helt utrolig opplevelse! Kjente at jeg ikke ville kvelden skulle ta slutt da jeg kom hjem, så utrolig bra!

Fernanda Meisingset, Begby
Fernanda Meisingset
Tidligere Elev, Begby US

Du var helt rå! Du er den beste DJ-en Begby skole har hatt hit til. Takk for at du vil være DJ for oss. Utrolig bra jobb du utførte i går kveld! Veldig fornøyd med at du skapte så bra liv!

Lisa Maria Karlsøen, Hvaler
Lisa Maria Karlsøen
Tidligere Elev, Hvaler US

Har bare en ting å si, vi kunne ikke hatt en bedre DJ!

Therese Bråten – Kvernhuset
Therese Bråten
Tidligere elev, Kvernhuset US

Først og fremst vil jeg si at jeg tror alle koste seg veldig mye med musikken! Du har en fantastisk evne til å tolke publikum og personlig mener jeg at du er den beste DJ'en vi har hatt på Kvernhuset, iallfall de tre ballene jeg har hatt! Du er superflink i det du gjør og energien din (som var på topp) smittet visst over på alle. Jeg tror at musikken gjorde ballet så perfekt som det ble. Tusen takk for at du gjorde ballet så bra som det var! Du superflink og jeg ønsker deg alt vel videre!

Anett Bobrowicz
Anett Bobrowicz
Brud

Jeg ønsker å gi skryt til CFG for hans DJ opptreden på Rambekk gård under bryllupet vårt 4. August 2018. CFG  var veldig flink, og fikk i gang stemningen, og alle var veldig fornøyde. Det ble en veldig bra fest!!

Kine og Magnus (Bryllup 11.08.2018)
Kine og Magnus
Brudepar (11.08.18)

Tusen takk for at du var med på å lage en magisk bryllupsfest. Du hadde full kontroll på festen, og lagde god stemning. Helt konge! Vi vil anbefale CFG til absolutt alle vi snakker med!

Erik Lopez
Erik Lopez
Russ 2018

Jeg syntes du gjorde en god jobb som warm-up på slippet vårt. Lokalet var i full stemming og det virket som at folk koste seg veldig! Likte at du spilte litt varierende musikk, slik at det ikke ble RT-låter hele kvelden. Det satt folk i en god stemning! Bra jobba!

Nora Johanne Gjermudsen
Nora Johanne Gjermudsen
Tidligere Elev, Begby US

Musikken var utrolig bra og det er ekstra morsomt når du er så engasjert selv! Fint med variert musikk som alle kan synge til! Alt i alt veldig bra med DJ, lyd og lys!

Isolde Winlund
Isolde Winlund
Tidligere Elev, Kråkerøy US

Jeg synes at du var en helt strålende DJ. Alle storkoste seg og hadde det kjempemorsomt. Har hørt mange kommentarer om hvor ekstremt gøy det var og at vi kunne ha danset i flere timer til! Ærlig talt kunne det ikke ha blitt bedre! Hold det gående!

Lars Solheim
Lars Solheim
Russ 2018

Prestasjonen på slippet vårt var helt rått! Det var bare god stemning hele kvelden!

Hedda Dahle
Hedda Dahle
Russ 2015

Jeg storkoste meg ! Hadde en helt syk kveld faktisk, og hadde jo ikke blitt så fett uten deg!

Didrik Petterson Nordermoen
Didrik Petterson Nordermoen
Russ 2015

Musikken skapte god stemning! Likte at du spilte litt annerledes musikk som alle kjenner seg igjen i.

I tillegg virket du som en sinnsykt hyggelig fyr der du stod! Vi kunne se at du koste deg, og det skaper garantert liv hos publikum når du skal dra de med på festen!

Stian Joneid
STIAN JONEID

CFG er god på å velge riktig musikk i forhold til publikummet sitt. Det kom bare godlåt på godlåt da han spilte. Helt ærlig talt!

Turgut Muhammet
TURGUT MUHAMMET

CFG er definitivt en god DJ som får dansegulvet til å koke! Han tilpasser seg publikum og viser samtidig helt fantastisk engasjement fra DJ-boothen. Trenger man en god all-around DJ, så anbefaler jeg CFG på det sterkeste!

Remi Graarud
REMI GRAARUD

CFG leverer tilpasningdyktighet og timing. Dette er noe han gjør svær godt. Jeg hadde med CFG som DJ på en spillejobb på Søndre Sandøy i sommer og alle var storfornøyd med jobben han gjorde der. Veldig flink til å blande sjangre synes jeg. Det blir ikke runka-dunka all the way. Han serverte oss alt i fra ”Rednex” til Marcus & Martinus og det ble aldri upassende eller kjedelig. En DJ jeg anbefaler på det sterkeste!

Okcan Calimi
OKCAN CALIMI

Carl Fredrik er en energisk DJ, med et talent for å lese for å publikum. Han er god til å kommunisere og lett og samarbeide med. Anbefales!

Eileen Eriksen
EILEEN ERIKSEN

Jeg var så heldig og få egen DJ til min episode i serien ”Det beste vorspielet”. CFG, Carl Fredrik G. Løken, spilte dritbra musikk for oss hele kvelden.

Martin S. Hansen (Martin Shans)
MARTIN S. HANSEN

Carl Fredrik gjorde en fantastisk jobb, det var gøy å se måten han jobbet på og musikken han spilte var godt tilpasset stemningen!

Kirsten Johansen
KIRSTEN JOHANSEN
Russ ´97

Vi tok kontakt med Carl Fredrik G Løken i forbindelse med 20 års jubileum for russ ’97. Han var profesjonell fra første kontakt og svarte raskt tilbake på alle henvendelser fra oss. På selve dagen var han utrolig serviceminded! Han var fleksibel på musikkvalg, tok imot musikk-ønsker i forkant av selve kvelden, og også fortløpende på kvelden. Vi booker han gjerne igjen!

Sander Aabel Andreassen
SANDER AABEL ANDREASSEN
Vestbygda US

Opptredenen på ballet var helt konge gjennomført! Bare positive ting å komme med. Alle hadde en helt syk kveld, og det var det ingen tvil om. Det var et helt rått siste ball og kunne ikke blitt bedre!

Elisa Melinda Rosenlund
ELISE MELINDA ROSENLUND
Russ 2016

Kunne ikke vært mer fornøyd med DJ! Du er råå Carl! Tusentakk!!

June og Jørgen (13.05.17)
June og Jørgen
Brudepar (13.05.17)

Tusen takk for at du spilte for oss i bryllupet vårt! Vi hadde det virkelig moro! Du var veldig flink til å få i gang den skikkelige festen vi ønsket oss! Det var ikke tomt på dansegulvet noen gang. Låtvalget var også helt topp, og passet perfekt for alle gjestene våre. Vi sang og danset alle sammen! Skulle vi ha en fest eller årslag senere vil vi kontakte deg igjen!

Cicilie Berge
CICILIE BERGE
Brud

Carl Fredrik spilte i bryllupet vårt 19. August 2017. Vi opplevde han som en veldig profesjonell, hyggelig og flink DJ. Han kommuniserte godt med oss om ønsker og tilpasset musikken etter stemning og aldersgruppe. Det kunne ikke vært bedre! Tusen takk for en super kveld med mye bra musikk!

Fam Camilla Viksand Manson
FAM CAMILLA VIKSAND MANSON

Vi booket Carl Fredrik til årets sommerfest i Kaffebrenneriet, og vi er storfornøyde med jobben han gjorde!
Det var god stemning fra start til slutt! Anbefales videre.

Steinar Jacobsen
STEINAR JACOBSEN

Carl Fredrik er en trygg DJ som viser enormt engasjement, samtidig som han har god greie på musikk. Vi har brukt og kommer til å bruke Carl Fredrik ved flere anledninger, på ulike aldersgrupper, og anbefaler han til andre som er i behov for god musikk og bra DJ.

Hartzon
ALEX ERIKSSON (HARTZON)

Carl Fredrik er veldig flink til å tilpasse seg publikum, teknisk dyktig, og har masse god energi bak miksebordet!

Vinesh Minstry
VINESH MINSTRY

Vi brukte Carl Fredrik til vårt 30-års lag, og opplevde han som en dyktig, meget profesjonell og behagelig person å samarbeide med. Dette gjelder både før, under og etter selve spillejobben. Han gjorde en fantastisk jobb under selve arrangementet og bidro til at kvelden ble vellykket. Vi vil anbefale han videre på det sterkeste.

Ida Schei
Ida Schei
Tidligere elev, Gressvik US

Tusen, tusen takk for en utrolig bra kveld! Heftig intro, helt på topp igjennom hele festen og en perfekt avslutning. Publikummet tok helt av! Veldig effektfullt med lysene og røyken. Det hele gikk over alle forventninger. Kommer til å anbefale Carl Fredrik videre og forhåpentligvis jobbe mer med ham i fremtiden.

Blitz 2016
BLITZ 2016
Russ 2016

Blitzjentene takker for en konge kveld! CFG holdt stemningen oppe gjennom hele festen og da klokken slo 12 smalt det virkelig. Det hele gikk over alle forventinger og vi kunne ikke drømt om en bedre DJ til slippet vårt eller en bedre start på russetiden!