DJ til Bryllup

La drømmebryllupet gå i oppfyllelse

DEN MAGISKE STEMNINGEN

“Tusen takk for at du var med på å lage en magisk bryllupsfest. Du hadde full kontroll på festen, og lagde god stemning. Helt konge! Vi vil anbefale CFG til absolutt alle vi snakker med!” – Kine og Magnus, Brudepar, 11.08.18

Det er mye som skal planlegges og forberedes til et bryllup, og på den store dagen vil man gjerne at alt skal være perfekt. God musikk er som kjent en viktig forutsetning for en bra bryllupsfest.  Derfor er det viktig med en god DJ til bryllup. CFG er en pålitelig og erfaren DJ som kommer til å sørge for topp stemning, slik at du selv kan senke skuldrene og kose deg med gjestene.

CFG er en profesjonell DJ med et eget talent for å lese publikum for så å spille musikk tilpasset gruppen. Et bryllup har gjerne gjester i alle aldre, men CFG er flink til å finne musikken som forener, og garanterer at alle kommer til å innta dansegulvet.

ikke bare musikk – Et helt show
Når du booker CFG som DJ til bryllup får du mye mer enn bare musikk!  I tillegg til god lyd, kan vi stille med lys og effekter som tar det fra å bare være musikk – til å være et show! Selvfølgelig uten at det stjeler glansen fra de nygifte. Vi kan også tilby samarbeid med andre musikere og entertainere, slik som for eksempel saksofonister, tryllekunstnere, eller komikere som vil ta det hele til ett nytt nivå. Vi samarbeider og bistår også gjerne med andre innslag dere har planlagt, og gjør hva vi kan for at en av de viktigste kveldene i deres liv blir spektakulær.

Carl Fredrik var DJ i vårt bryllup 30.06.18. Det er to ting som er viktig når man hyrer inn en person til å opptre på en slik dag.

1. Punktlighet og nøyaktighet.

2. At artisten leverer varene på selve kvelden

CFG leverer til til de grader på begge punkter. Han var til avtalt tid i lokalet på forhånd for å rigge annlegg, og på plass når han skulle spille. Når han først spilte så klarte han å få med seg hele festen, stort sett gjennom hele kvelden, noe som var imponerende! Tilbakemeldingen fra gjestene er utelukkende positive! Carl Fredrik har vår varmeste anbefaling! 

– Håvard og Andrea, Brudepar, 30.06.18

Hva sier kundene?

Jeg ønsker å gi skryt til CFG for hans DJ opptreden på Rambekk gård under bryllupet vårt 4. August 2018. CFG  var veldig flink, og fikk i gang stemningen, og alle var veldig fornøyde. Det ble en veldig bra fest!!

Anett Bobrowicz Brud 4.08.18
Anett Bobrowicz

Carl Fredrik spilte i bryllupet vårt 19. August 2017. Vi opplevde han som en veldig profesjonell, hyggelig og flink DJ. Han kommuniserte godt med oss om ønsker og tilpasset musikken etter stemning og aldersgruppe. Det kunne ikke vært bedre! Tusen takk for en super kveld med mye bra musikk!

CICILIE BERGE Brud
CICILIE BERGE

Carl Fredrik var DJ i vårt bryllup 30.06.18. Det er to ting som er viktig når man hyrer inn en person til å opptre på en slik dag. 1. Punktlighet og nøyaktighet. 2. At artisten leverer varene på selve kvelden

CFG leverer til til de grader på begge punkter. Han var til avtalt tid i lokalet på forhånd for å rigge annlegg, og på plass når han skulle spille. Når han først spilte så klarte han å få med seg hele festen, stort sett gjennom hele kvelden, noe som var imponerende! Tilbakemeldingen fra gjestene er utelukkende positive! Carl Fredrik har vår varmeste anbefaling!

Håvard og Andrea Brudepar (30.06.18)
Håvard og Andrea

Tusen takk for at du spilte for oss i bryllupet vårt! Vi hadde det virkelig moro! Du var veldig flink til å få i gang den skikkelige festen vi ønsket oss! Det var ikke tomt på dansegulvet noen gang. Låtvalget var også helt topp, og passet perfekt for alle gjestene våre. Vi sang og danset alle sammen! Skulle vi ha en fest eller årslag senere vil vi kontakte deg igjen!

June og Jørgen  Brudepar (13.05.17)
June og Jørgen

Carl Fredrik var over all forventning – har aldri sett familie og venner i så godt humør noen gang. Alle danset, det var fantastisk dansegulv fra start til slutt! Han lagde også en flott overgang fra brudedansen til åpning av dansegulv som satt alle gjestene i riktig stemning umiddelbart

 

Kamilla og Adam Brudepar 3.08.19
Kamilla og Adam

Hvorfor velge CFG som DJ til bryllup?

Når du velger CFG som din DJ til ditt bryllup kommer han til å sørge for at alle, inkludert bestemor danser på seg gnagsår innen kvelden er omme! En DJ med flere års erfaring bak spakene vet hva som treffer og er god til å tilpasse stemning, gruppe og sjanger. Han er profesjonell og lett å samarbeide med.