DJ til Firmafest

En fest dine ansatte sent vi glemme!
EN UFORGLEMMELIG AFTEN

“Vi booket Carl Fredrik til årets sommerfest i Kaffebrenneriet, og vi er storfornøyde med jobben han gjorde! Det var god stemning fra start til slutt! Anbefales videre!” – Fam Camilla Viksand Manson, Kaffebrenneriet

Er det på tide med en firmafest? Skal dere ha sommerfest, julebord eller bare feire et godt resultat? CFG er en profesjonell, energisk og pålitelig DJ. Han har vært DJ til firmafest for en rekke store og små norske firmaer og vil garantert sørge for at alle ansatte får en hyggelig kveld, der de kan legge fra seg hverdagens utfordringer.

Et godt arbeidsmiljø er viktig for resultatene. En samling eller fest utenom jobb der alle kan senke skuldrene, og bli bedre kjent bidrar til dette. Når dere velger CFG som DJ til firmafest er dere sikret en erfaren DJ som vet hvordan å lage god stemning for deres ansatte!

Et komplett show
CFG vil som deres DJ til firmafest tilpasse musikken til stemningen og gruppen der og da. På en firmafest er det jo gjerne et par andre innslag i tillegg, men CFG sørger for at alt går sømløst for seg.

Vi kan stille med alt nødvendig utstyr som ønskes til deres spesielle aften.  Vi kan både stille med ferdige pakker, eller skreddersy egne etter behov. Avhengig av hvilken pakke dere velger leverer vi et komplett show. Vi tilbyr mer en bare god musikk. Vi tilbyr en en totalopplevelse.

Vi samarbeider også med forskjellige musikere, performance artister og komikere som kan være med på å toppe kvelden. Vi skreddersyr gjerne et opplegg som imponerer på din firmafest.

Hva sier kundene?

Vi booket Carl Fredrik til årets sommerfest i Kaffebrenneriet, og vi er storfornøyde med jobben han gjorde!
Det var god stemning fra start til slutt! Anbefales videre.

FAM CAMILLA VIKSAND MANSON Kaffebrenneriet
FAM CAMILLA VIKSAND MANSON

Tusen takk for jobben som DJ på senterfesten vår lørdag 27. oktober. Det er sjeldent det har vært så god “kok” på gulvet fra du satt i gang, til vi avsluttet din seanse. Jeg har aldri sett en DJ med så mye energi, absolutt gjennom hele seansen. Det var moro og engasjerende å se på! Tusen takk for stemningen du skapte, den var magisk! Vi ses garantert igjen til et senere arrangement!

Kristin Henriksen Markedskoordinator, Sandvika Storsenter
Kristin Henriksen

CFG leverer profesjonelt – alt fra planlegging til gjennomføring. Han viser stor fleksibilitet og tilstedeværelse! Våre gjester gir tilbakemeldinger om at musikkvalget tilpasses publikum og at gjestene selv kan komme med ønsker på musikk. Han gir av seg selv på scenen og skaper god atmosfære. For oss som kunde, så tilpasser han seg etter det vi ønsker opp mot våre kundegrupper der og da. Samtidig skaper han god dialog mellom seg og publikum. Vi er svært fornøyd, og kommer til å bruke han i flere av våre fremtidige arrangementer.

Morten Østbakk Front Office Manager, Scandic Elgstua
Morten Østbakk

Hvorfor velge CFG som DJ til firmafest?

Enten det er julebord, sommerfest, jubileum eller bare en firmafest er CFG et klokt valg av DJ. En DJ med flere års erfaring bak spakene for norske firmaer vet hva som treffer og er god til å tilpasse stemning, gruppe og sjanger. Han er profesjonell og lett å samarbeide med.  Hans gode kontakter til andre som kan bidra med show og innslag gjør at du kan konsentrere deg om jobben din og ikke la årets firmafest bli en tidstyv, men istedenfor vite at firmafesten er i trygge hender hos oss.