DJ til SKOLEFEST

En fest elevene sent vil glemme!
GIKK OVER ALLE FORVENTNINGER!

Tusen, tusen takk for en utrolig bra kveld! Heftig intro, helt på topp igjennom hele festen og en perfekt avslutning. Publikummet tok helt av! Det hele gikk over alle forventninger! – Ida Schei, Tidligere elev ved Gressvik US

CFG sørger for det perfekte skoleballet. Når kvelden er omme kommer alles føtter til å verke etter mange timer med dansing. Noe av det viktigste på et skoleball er musikken. CFG setter sammen en kombinasjon av musikken som er ønsket av dere på forhånd, blandet med den feteste musikken fra både i dag og tidligere tiår. I tillegg til DJ har dere kanskje planlagt litt andre innslag, noe som går helt fint, CFG sørger for at det hele blir sømløst.

Et skoleball alle husker
Uavhengig av hvilken pakke dere bestiller så blir det mer enn bare musikk. CFG er en DJ som sørger for skikkelig Show, med stor S.

Vi kan levere og rigge opp eget lyd- og lysanlegg og ordne med det tekniske som gjør festen komplett. Samtidig, kan vi også få med diverse effekter på scenen, som kommer til å sette prikken over i-en på en skolefest.

Skolefesten er ungdommenes høydepunkt under skoleåret. Når dere velger CFG som DJ til årets skoleball, får ungdommene en opplevelse de ikke vil glemme.

 

Hva sier kundene?

Du var helt rå! Du er den beste DJ-en Begby skole har hatt hittil. Takk for at du vil være DJ for oss. Utrolig bra jobb du utførte i går kveld! Veldig fornøyd med at du skapte så bra liv!

Fernanda Meisingset Tidligere Elev, Begby US
Fernanda Meisingset

Jeg synes du var utrolig god. Du gjorde virkelig dette til en uforglemmelig kveld med de gamle sangene var et bra valg sånn at alle kunne være med og synge takk for at du kunne komme!

Henrik Martinsen Tidligere Elev, Kråkerøy US
Henrik Martinsen

Tusen, tusen takk for en utrolig bra kveld! Heftig intro, helt på topp igjennom hele festen og en perfekt avslutning. Publikummet tok helt av! Veldig effektfullt med lysene og røyken. Det hele gikk over alle forventninger. Kommer til å anbefale Carl Fredrik videre og forhåpentligvis jobbe mer med ham i fremtiden.

Ida Schei Tidligere elev, Gressvik US
Ida Schei

Jeg synes at du var en helt strålende DJ. Alle storkoste seg og hadde det kjempemorsomt. Har hørt mange kommentarer om hvor ekstremt gøy det var og at vi kunne ha danset i flere timer til! Ærlig talt kunne det ikke ha blitt bedre! Hold det gående!

Isolde Winlund Tidligere Elev, Kråkerøy US
Isolde Winlund

Har bare en ting å si, vi kunne ikke hatt en bedre DJ!

Lisa Maria Karlsøen Tidligere Elev, Hvaler US
Lisa Maria Karlsøen

Hvorfor velge CFG som DJ til skoleball?

CFG har herjet med dansegulv på skoleball rundt om i Norge. Han brenner for faget sitt og er en svært profesjonell DJ. Med sin energiske holdning holder han publikum gående hele kvelden. Noe som gjør det vanskelig å holde seg på bena etter flere timer på dansegulvet.