DJ til Russefest

RT er en gang. Make it count.

ALT FOR RT!

“Prestasjonen på slippet vårt var helt rått! Det var bare god stemning hele kvelden!” – Lars Solheim

På tide å endelig slippe dekknavn? Eller ønsker dere bare å ha russekro for å arrangere den feteste festen? Russen ønsker en tid i livet de sent vil glemme, og hva er vel bedre enn å arrangere den beste festen? CFG har lang erfaring med russ og vet hva hva som funker. Med et lysshow som garanterer stemning, og lyd som garanterer dansing, vil deres russekro bli en kveld dere ikke vil glemme. Med CFG som DJ på deres russekro, vil dere bli garantert en bra fest med hits fra de siste tiårene, moderne EDM og de beste russelåtene gjennom årene!

Fullt show med CFG som DJ på russefest

Hvis dere booker CFG som deres DJ til russetreff vil dere få mye mer enn bare en DJ. Vi tilbyr hele pakker hvor vi kan medbringe utstyr og sørge for mer enn bare musikk. Røyk, lys, konfetti og mer er blant hva vi kan stille opp med som DJ til russefest.

Vil dere toppe det hele og stille enda sterkere til å vinne en kåring, eller til å være slippfesten alle husker? CFG samarbeider med performance artister, og tar gjerne med for eksempel saxofonist eller et par dansere på oppdraget. Sammen med lyd, lys, effekter og en energisk og proff DJ blir det garantert en minneverdig kveld.

Hva sier kundene?

Blitzjentene takker for en konge kveld! CFG holdt stemningen oppe gjennom hele festen og da klokken slo 12 smalt det virkelig. Det hele gikk over alle forventinger og vi kunne ikke drømt om en bedre DJ til slippet vårt eller en bedre start på russetiden!

BLITZ 2016 Russ 2016
BLITZ 2016

Musikken skapte god stemning! Likte at du spilte litt annerledes musikk som alle kjenner seg igjen i.

I tillegg virket du som en sinnsykt hyggelig fyr der du stod! Vi kunne se at du koste deg, og det skaper garantert liv hos publikum når du skal dra de med på festen!

Didrik Petterson Nordermoen Russ 2015
Didrik Petterson Nordermoen

Kunne ikke vært mer fornøyd med DJ! Du er råå Carl! Tusentakk!!

ELISE MELINDA ROSENLUND Russ 2016
ELISE MELINDA ROSENLUND

Jeg syntes du gjorde en god jobb som warm-up på slippet vårt. Lokalet var i full stemming og det virket som at folk koste seg veldig! Likte at du spilte litt varierende musikk, slik at det ikke ble RT-låter hele kvelden. Det satt folk i en god stemning! Bra jobba!

Erik Lopez Russ 2018
Erik Lopez

Jeg storkoste meg ! Hadde en helt syk kveld faktisk, og hadde jo ikke blitt så fett uten deg!

Hedda Dahle Russ 2015
Hedda Dahle

Hvorfor velge CFG som DJ til russefest?

CFG er en profesjonell og erfaren DJ, med mange år bak spakene. Han er pålitelig og lett å samarbeide med. Sammen kommer dere frem til et opplegg og planlegger kvelden. CFG tar i mot sang- og sjangerønsker, men kommer til å mikse godbiter og slagere fra ulike tiår – selvfølgelig blandet med de beste russelåtene!